Vanliga brister i kostnadsfria vpn-tjänster

Bandbredd mössor-i 90% av fallen, erbjuder gratis leverantörer bara en yngel bandbredd som gör det omöjligt att använda för mer än ett par timmar i sträck. För ändamål som streaming och nedladdning, kan du inte förlita dig på gratis VPN av denna anledning.
Långsammare hastigheter – eftersom kostnadsfria providers endast tilldelar små resurser för ett stort antal kunder, levererar VPN ofta långsamma hastigheter.
Små Server nätverk-de flesta av dessa gratis VPN kan bara stödja en liten server nätverk som är ineffektiv för att avblockera de flesta webbplatser och leder också till långsamma hastigheter.
Torrenting begränsningar-torrents är oftast begränsad till gratis tjänster på grund av brist på resurser som behövs för att stödja höghastighetståg P2P aktivitet.
Strömnings begränsningar – brandväggar och blockeringsteknik i de flesta populära SVoD-tjänsterna kräver en stark serverinfrastruktur och avancerad teknik som ofta saknas i kostnadsfria providers.

VPN som kostar pengar, även om de är billiga vpn-tjänster, har ofta ingen av dessa begränsningar och faktiskt innehåller flera värdefulla funktioner, om du är försiktig med att välja en för dig själv.

De VPNs som anges i den första listan ovan uppfyller kriterierna för att vara billig och samtidigt ge verkligt värde för pengarna.

Hur bokar man billiga flyg med en budget VPN?

Om du reser ofta med flyg, kanske du har märkt att kostnaden för biljetterna varierar beroende på var du befinner dig i världen.

Detta innebär att om du bokar en biljett genom att besöka ett flygbolags hemsida från en singaporiansk IP-adress, till exempel, då kan du köpa nämnda biljetter till lägre priser än du normalt skulle få från din lokala IP-adress.

Här är hur du kan sänka priserna på biljetter med en VPN:

Besök en flyg boknings webbplats och Sök efter en biljett till ditt föredragna resmål och flygbolag
Hitta den mest prisvärda och passande biljetten
Stäng webbplatsen och avsluta webbläsaren
Starta din VPN-tjänst och välj en server plats som Singapore, Hong Kong etc.
Besök boknings webbplatsen via inkognitoläge i din webbläsare
Sök efter samma biljett som du var intresserad av innan
Priset för biljetten bör nu vara olika

Obs: det är möjligt att ändra serverns plats kan ge dig ännu högre prissättning än normalt. Om detta händer, bara ändra din plats tills prisförändringarna är lägre än normalt.