Skydda din saker du köpt från billig prepper butik på internet

Var noga med att skydda dina lager Inte bara från inre förstörelse utan också från yttre faror. Medan du kanske vill dela din egen mat när det finns tillräckligt med det, om du nästan inte har någon mat kvar, är det sunt förnuft att spara det själv vid köp från billig prepper butik på internet.

I nödsituationer som involverar en stor mängd befolkning inser människor att varje man för sig själv och alla metoder är bra för att överleva, även de olagliga. Så det är bättre att ge bra skydd för dina leveranser.

Se till att öka säkerheten för din egendom och förnödenheter genom att:

Skydda och stärka ditt hem; Dölja din pistol Lagring; Kontroll av överlevnadsgevär och vapen.

Överlevnadskunskap

Att veta åtminstone några regler för hur man överlever i olika situationer är en viktig del av din prepping. Många preppers växer mycket mer i sitt självförtroende, när de förvärvar de viktigaste färdigheterna att överleva.

Överlevnadskunskapens del av prepping-uppgifterna inkluderar att få grundläggande överlevnadskunskaper:

Förmåga att använda en kniv för överlevnad; Förmåga att hitta mat i naturen; Ställa in fällor och jakt; Öken överlevnad färdigheter; Kallt väder överlevnad; Orientering på marken; Bygga säkra skyddsrum.

Detta är inte den fullständiga listan över färdigheter du måste veta. De färdigheter du behöver beror på miljön du bor i, dina predispositioner och mycket mer. Hur som helst, ju fler sådana färdigheter du har, desto bättre är din förmåga att överleva i en nödsituation.